29.11.2014
Retsept:
1.8 kg Brewmaker
Northumberland Brown Ale linnaseekstrakti
250 gr tumedat kuiva
linnaseekstrakti (dark DME)
1 kg dektstroosi
Kitiga kaasasolev
pärm
Valmistamine.
Nagu ikka, kõigepealt puhastamine ja virdega kokkupuutavate esemete
desinfitseerimine. Seejärel segasin kuuma vee ekstraktiga. Lisasin külma vett kuni
sain koguse 22 liitrit, virde temperatuur langes sellega 23C-ni ning lisasin
kuivpärmi.
FG – 1.009
ABV ~4%
Käärida lasin kuni 27.12.2013 ning seejärel pudeldasin.
Virre maitses mahe ja magus, pudelid viisin külma kätte
laagerduma 06.01.2014.
Maitsmine 19.04.2014 klaasi valades tekib väga vähe vahtu,
maitses tunda hapusust ja magusat, kuid keha on siiski väga nõrk. Liialt on
tunda pärmi nii aroomis kui maitses.
Postitatud 24.04.2014
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar