reede, 29. november 2013

4. pruul - Brewmaker Northumberland Brown Ale



29.11.2014

Retsept:

1.8 kg Brewmaker Northumberland Brown Ale linnaseekstrakti

250 gr tumedat kuiva linnaseekstrakti (dark DME)

1 kg dektstroosi

Kitiga kaasasolev pärm


Valmistamine. Nagu ikka, kõigepealt puhastamine ja virdega kokkupuutavate esemete desinfitseerimine. Seejärel segasin kuuma vee ekstraktiga. Lisasin külma vett kuni sain koguse 22 liitrit, virde temperatuur langes sellega 23C-ni ning lisasin kuivpärmi.

OG – 1.041
FG – 1.009
ABV ~4%


Käärida lasin kuni 27.12.2013 ning seejärel pudeldasin.


Virre maitses mahe ja magus, pudelid viisin külma kätte laagerduma 06.01.2014.




Maitsmine 19.04.2014 klaasi valades tekib väga vähe vahtu, maitses tunda hapusust ja magusat, kuid keha on siiski väga nõrk. Liialt on tunda pärmi nii aroomis kui maitses.

Postitatud 24.04.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar