2016 aastal tegime olemasolevatele õllede "kordustrükke" ehk timmisime ametlikke retsepte paremaks, aga mitte ainult - uued pruulid mustlastena, pruulikooli "Tark Bakter" debüütkoolitus, ja katsetan edasi erinevaid õllestiile kodustes tingimustes - tseki järgi allolevatelt linkidelt! Eriti tahaks soovitada Singapuri reisi postitust kohalikust eluolust ja õllekultuurist.
Miss Haizon'i kordustrükk ehk partii 005
Pruulikool "Tark Bakter" alustas Kalamaja pruulikoja juhendamisel
Pruulimise raamatud ehk õllelektüür raamatukogus
Singapuri õlleraport
Väike suvine vahepala
Segane Emane Soorebane 3.1 ehk ainus mis jääb on biit!
Oled IPA-mees? Siis see on Sulle - Kalamaja Kommon
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar