2016 aasta

2016 aastal tegime olemasolevatele õllede "kordustrükke" ehk timmisime ametlikke retsepte paremaks, aga mitte ainult - uued pruulid mustlastena, pruulikooli "Tark Bakter" debüütkoolitus,  ja katsetan edasi erinevaid õllestiile kodustes tingimustes - tseki järgi allolevatelt linkidelt! Eriti tahaks soovitada Singapuri reisi postitust kohalikust eluolust ja õllekultuurist.

Miss Haizon'i kordustrükk ehk partii 005

Pruulikool "Tark Bakter" alustas Kalamaja pruulikoja juhendamisel

Pruulimise raamatud ehk õllelektüür raamatukogus

Singapuri õlleraport

Väike suvine vahepala

Segane Emane Soorebane 3.1 ehk ainus mis jääb on biit!

Oled IPA-mees? Siis see on Sulle - Kalamaja Kommon

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar